lauantai 5. helmikuuta 2011

Serkkutytölle tumput:)

Tänään valmistuivat tumput maailmalta palaavalle serkkutytölle:) Hän vietti Tammikuussa syntymäpäiviään ja joulukin meni hänellä maailmalla, niin saa palatessaan nämä tumput ja tämän mariomyssyn meidän perheeltä yhdistettynä joulu- ja synttärilahjana:)



Tämä oli siis neljäs valmistunut Helmikuusta kesäaikaan tempauksessa. Olen tyytyväinen! Vielä tahti tulee hidastumaan;) Nyt on puikoilla kaksi aloitettua toinen Annis ja siskolle ribbipipo. Enemmän himottaa tehdä Annista;) Mietin, että aloittaisinko jo pari seuraavaakin projektia... Ehkäpä huomenna...

Huomaan, että kovasti samaa väriä on työni tähän asti;) Mutta kyllä minulta on tulossa muunkin värisiä töitä vielä näytille:)

Mukavaa lauantaita kaikille!

4 kommenttia:

  1. Mukava yllättää neulotuilla lahjoilla, kun tulee tänne lumen ja jään keskelle :)

    VastaaPoista
  2. Neferi: Neitokainen tietää, että saa nuo:) Sovittiin ennen kuin lähtee että teen myssylle kaveriksi tumput. Mutta mahtaa olla shokki tulla tänne Thaimaan (ja sen seudun, ihan tarkkaan en tiedä missä matkustelee tällä hetkellä) lämmöstä! Pelästyy pian tätä lumimäärää;)

    VastaaPoista
  3. Hurja tahti sinulla kyllä, huh! Eikös ole ihana auringonpaiste tänään:)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Zelda:) Mnä en tykkää keskeneräisistä töistä;) Hih, siksi saan valmista kun olen realisti enkä aloita mitään vaikeaa isoa työtä:D
    Aurinko paistoi kyllä ihanasti tänään!

    VastaaPoista