keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Edistystä tapahtuu Helmikuusta kesäaikaan tempauksessa:)

Jotain hyötyä ollut sohvalla istumisesta;) Makuulla neulomista en ole sentään kokeillut tämän sairasloman aikana.

Tässä on valmistuneita jo ennen sairaslomaanikin. Viimeksi olen näköjään julkaissut Helmikuusta kesäaikaan valmistuneiden kuvia 9.2. Tässä sen jälkeen valmistuneita, paitsi tuo yksi noista salomoninsolmuhuiveista, josta en jaksanut ottaa silloin kuvaa...

Tässä ekassa kuvassa kolme kolmion mallista salomoninsolmuhuivia (kauniisti aseteltuna, heh;)) Nämä virkattu Rosemohairista kaikki.



Tässä toisessa kuvassa on kolme Annis huivia, kaikki neulottu vironvillasta. Kauniita, vaikka itse sanonkin:)



Tässä kuvassa kaksi MarioMyssyä, musta neulottu isoveljestä ja violetti Rosemohair luxista. Tuo lux myssy on neidille, neidin valitsemasta langasta. Samasta langasta tulossa myös kaulaliina (tylsää neuloa 3 oikein, 3 nurin. Plääh!).



Ja tässä viimeisessä kuvassa on tiskirätti ja ihan ensimmäinen tekemäni tiskikukka. Noita kukkia tulee tehtyä varmasti lisää:) Nämä neulottu Novitan bambulangasta.



Nyt on siis jo aikamonta valmista, ja jotta leikki ei olisi niin helppo niin päätin aloittaa pari ylimääräistä työtä;) Itseasiassa tuo tiskikukka on toinen noista ylimääräisistä ja yhden Anniksen aloitin myös ylimääräisenä. Eli kesken on vielä kaulaliina rosemohair luxista, sukat Zeldan värjäämästä langasta, Annishuivi vironvillasta ja kämmekkäät nallesta. Ja ehkä aloitan samaan konkurssiin vielä yhden nutun, tästä en vielä ole ihan varma:) Langat, puikot ja ohje on kyllä jo esille kaivettu:D

Niin ja pitäisi tilata yhdet haalarilangat, että pienin kummipoika tarkenee keväällä:) Siihenkin on malli jo valmiiksi katsottuna;) Niin ja ne Piffitkin takaraivossa kolkuttelee ja Ertzulle pitäisi keksiä joku kiva juttu, se on vaan niin vaikeaa kun hän on itse niin tavattoman taitava:)

Mukavaista keskiviikkoa kaikille!

14 kommenttia:

  1. Olen ihan samaa mieltä, nuo Annis-huivit on ihania. Milloinkahan ehtisin itse tekemään, kun aika kuluu vain laiskotellessa. Sairasloma, mikä ihana tekosyy laiskotella :) Sinä olet saanut niin paljon valmiiksi sairaslomalla, kohta hävettää oma saamattomuuteni.

    VastaaPoista
  2. Sude: Kiitos:) Väritoivetta kehiin, niin joku voi sinulle tehdä tuollaisen huivin:)
    Älähän nyt, minun flunssani nyt on vähän eri asia kun suuri leikkaus! Toipumiseen jo menee aikaa sinulla. Mutta olet miljoona kertaa taitavampi kun minä! :)

    VastaaPoista
  3. Voi hurja, vai saan toivoa väriä. Minun lempivärejäni ovat kaikki kirkkaat, varsinkin punainen, mutta vihreästä en tykkää ollenkaan. Oikeastaan harmaa ja mustakin on hienoja. Siis kuten huomaat, niin minä tykkään kaikista muista väreistä, mutta en vihreästä (muuta kuin nurmikkona).Hihih, taisin mennä vähän sekaisin tuosta sinun viestistäsi :)

    VastaaPoista
  4. Sude:Minäpä tutkin lankavarastojani josko sieltä löytyisi sopivaa lankaa huiviisi:)

    VastaaPoista
  5. täällä yks matti myöhänen toivottelee hyvää ystävän päivää..älähän nyt mä nyt niin hirveen taitava ole saan vaan näitä äly vapaita päähän pistoja..mä oon myös tehnyt muutaman ylimääräsen alotuksen..niin ja blogi paketti lähti eilen kustin matkaan 2lk postina mutta pitäs varmaan olla jo perjantaina perillä

    VastaaPoista
  6. Ertzu: Mukavaa ystävänpäivää sinulle myös:) Minä olin tosi huono ystävä tänä vuonna ystävänpäivänä, kun en lähettänyt kortteja enkä jaksanut tekstareitakaan lähetellä... Mutta onneksi oikeat ystävät arvostavat ystävyyttä ihan joka päivä ympäri vuoden:)
    Pakettia odotellessa:) Kivaa! Sulta tulee aina niin ihania juttuja ja se tietysti lisää omaa tuskaani keksiä sulle jotain kivaa;)

    VastaaPoista
  7. Nuo neulomasi Annis huivit on kyllä kauniita. Uusi tutttavuus minulle, pitääkin tutustua jos joskus innostun neulomaan sellaisen.

    VastaaPoista
  8. Sulla tota valmista tavaraa syntyy sellaista tahtia, että mua ihan hirvittää! Noi Annikset ovat kyllä aivan ihania! Noista kolmesta mun suosikkini on se alimmainen, se on upean värinen! Pitäisi varmaan jossain vaiheessa itsekin kokeilla tota Annista, mutta ei nyt ehkä tässä vaiheessa, kun rämmin kovin syvällä Helmikuusta kesäaikaan -suossa...

    VastaaPoista
  9. Komioita neuleita! Vaan kokemuksen syvällä rintaäänellä voin kertoa, että selällään voi kutoa ja se ei ole edes kauheen vaikeeta, kun tukee ittensä kunnolla... Tai no, oikeestaan sellasessa puoli-istuvassa asennossa...

    Mukavaa pakkaspäivää!!

    VastaaPoista
  10. Ihania käsitöitä! :) Varsinkin noissa vironvillahuiveissa on tosi nätit väriliu'ut!

    VastaaPoista
  11. Ulma: Kiitos:) Noihin huiveihin jää sitten koukkuun:)

    Krista: Kiitos, kiitos:) Älähän kiirehdi Anniksen kanssa, ei koskaan tiedä jos vaikka josku saisit sellaisen;)
    Yritähän päästä sieltä suosta:)

    Vee: Kiitos:) Mukavaa pakkaspäivää myös sinulle!

    MariJ: Kiitos kauniista sanoistasi:) Vironvilla on yksi lempi langoistani, se kun rasvaisuudellaan hoitaa vielä minun kuivia käsiäni samalla:)

    VastaaPoista
  12. Tervetuloa lukijaksi:) On sinulla kauniita kudottuja ja virkattuja töitä. Mie kudon pääasiassa sukkia, en muuta osaa. Olen monen montakertaa käynyt ihastelemassa blogissasi:)
    Hyvää loppuviikkoa. Ensviikolla lähden tytön lapsia katsomaan sinne etelään, kun on lomaa koulusta. Pakkasta:/ -28

    VastaaPoista
  13. Aivan ihania huiveja täällä, slurps:) Hirmuista vauhtia valmistuvat työsi, katselen ihan ihmeissäni.

    VastaaPoista
  14. Askartelin itte: Kiitos:) Sukkia minäkin kaikkein mieluiten neulon ja huivit tulee hyvänä kakkosena. Mutta välillä pitää tehdä jotain ihan muuta:)
    Meillä lähtee lapset mummun luo Tampereelle loman viettoon, tai kaksi kolmesta lähtee. Ihanaa kun on mummuja hoitamassa:) Pakkasta täälläkin yli 20 astetta:/

    Zelda: Kiitos:) Kohta se huivisi sinua lämmittää. Ei enää kauan kun näemme, ihanaa <3
    Sitä se sairasloma teetti, että jotain sai aikaan;)

    VastaaPoista