torstai 13. toukokuuta 2010

Kuvasin taas kevättä:)

Nyt en malta olla kommentoimatta kuvia;) Odotan kovasti, että omenapuut alkavat kukkia, niistä tulee sitten varmaan monta kuvaa. Omenapuissa on jo nuput ja varmaan ihan näinä päivinä aukeavat:) Myös päärynäpuussa on nuppuja. Ihanaa huomata tuossa ihan omassa pihapiirissä (vaikka se ei kovin laaja olekkaan) koko ajan uusia kevään merkkejä. Nappasin taas kuvia iloksenne;) Tällä kertaa tosin pojan kameralla ja sen kanssa olen vähän hakusessa vielä...

Ihan ensimmäin voikukka on ilmestynyt postilaatikon viereen, ihanan kesäisen keltaisena. Vielä ne on kauniita, mutta kun kesä etenee sitten välttämättä ei enää;)



Kukkapenkkiini ei ole vielä muita kukkia ilmaantunut, mutta nämä mininarsissit ovat:) Ihan varma en edes ole mitä sinne pitäisi ilmaantua;)



Nämä valkovuokot kasvavat pihassamme:)



Kieloja tulossa oikein kovasti, ihanaa. Kielo on omenankukan kanssa lempikukkiani. Tosin minulla on lempikukkia aika paljon..



Tällaiset kasvavat kalliolla pihassamme, nimeä en tiedä, mutta minusta nämä on hauskan näköisiä.



Tämänkin kukan löysin pihasta, sitäkään en tunnista.



Tänään on ollut kuuma päivä, mittari näyttää vieläkin 21,7 astetta. Mies on tänään istuttanut maissia ja herneitä. Saa nähdä millainen sato saadaankaan;) Juoksemme maissipellon poikki koko perhe peräkanaa :D

Olen jopa raahannut ompelukoneen tänään ulos! Ompelin trampoliinin reunukseen narut. Sitten riensimme katsomaan neidin tanssiesitystä. Olen hetken neulonut keinussa pihalla myös:) Nauttinut kun takaovi saa olla auki ja ilma vaihtuu sisällä. Olo on kovin kesäinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti